رویدادها

بیم وامید درمعماری: به مناسبت درگذشت محمدرضا جودت

معماری: 

بیم وامید درمعماری: محمدرضا جودت

معمارنت- با سلام خدمت شما و ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید، معمارنت در نظر دارد که در یک سلسله مصاحبه با پیشکسوتان و پیشگامان در چهار حوزه معماری، شهر، میراث و هنر، مسائل این حوزه‌ها را به بحث و گفتگو بگذارد؛ در همین راستا خدمت شما رسیدیم. شما را بیشتر به عنوان یکی از بنیان‌گذاران معماری مدرن در ایران می‌شناسند؛ اگر می‌شود کمی دربارۀ خودتان و بعد نگاهتان به معماری مدرن در ایران برایمان بگویید.

ادامه مطلب را در لینک زیردنبال نمایید: 

https://memarnet.com/fa/node/348 

روز معمار گرامی باد

نویسنده: 
معمارنت
معماری: 

ما هم معماریم
در امتداد زمان
در زایشی برآمده از وصلت  ذهن و زمین 
کار ما
لمس عاشقانه آبله های روی زمین
محو  ویرانه های جغد جنگ 
دیدن درختان جنگل بی جاشدگان 
درک لب خوانی سرود  بی صدا شدگان
در بستری از طبیعت و تاریخ است.

کتاب کنکاش، دانشکده هنرهای زیبا دردوران‌گدار

نویسنده: 
آرش طبیب زاده نوری
معماری: 

*کتاب کنکاش، روایت دانشکده هنرهای زیبا در دوره آندره گُدار در قطع خشتي بزرگ و ٣٩٢ صفحه به همت آرش طبیب زاده نوری توسط انتشارات ميرماه منتشر شد. در معرفی کتاب آمده است:

كتاب حاضر نخستین اثر از مجموعه کتاب‌های مرتبط با پروژه پژوهشی "تاریخ شفاهی معماری معاصر ایران" است که با رویکردی ویژه به تاریخ شکل‌گیری و حیات دانشکده‌ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران در سال‌های نخستین پیدایش این نهاد آموزشی مي پردازد؛ سال‌هایی که به دوره ریاست آندره گُدار در دهه بیست خورشیدی اختصاص دارد.

یاد معمار ارزشمند فرهاد احمدی گرامی باد

یاد معمار ارزشمند فرهاد احمدی گرامی باد
معماری: 

زنده یاد فرهاد احمدی (1329-1399) معماری را در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران آموخت (1348-1356). در کنار آموزش معماری حدود 30ساختمان از جمله سفارت ایران در سئول، مرکز فرهنگی فرشچیان ومرکزفرهنگی دذفول را طراحی کرد.
او اعتقاد داشت که "یک فرهنگ پویا هیچگاه تهی از گذشته وبی نظربه آینده نبوده است."
 

او به عشق معماری زیست و عمری را در راه شناختن و شناساندن معماری ایران گذراند. در طی زمانی بلند، حدود چهل سال، صدها دانشجو در دانشگاه‌های مختلف، از گنجینه ی آموخته ها و تجارب عمیق نظری و عملی اش در معماری ایران و جهان بهره بردند.
آثار ساخته شده و ماندگارش اینجا و آنجا در گوشه و کنار ایران عزیز و دو نمونه در خارج از کشور پابرجاست. هر چند بسیاری از طرح هایش که حاصل تأملی عاشقانه و کوششی خستگی ناپذیر بود، برای همیشه روی کاغذ باقی ماند.
او پس از یک دوره سخت مبارزه با سرطان، سرانجام دهم شهرور 1399 در گذشت.

مهندس جواد اکبری در اثر بیماری کرونا درگذشت

مهندس جواد اکبری در اثر بیماری کرونا درگذشت
معماری: 

معمارنت: مهندس جواد اکبری مدیرعامل مهندسان مشاور سراوند و رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی مهندسان مشاور معمار و شهر ساز در اثر  بیماری کرونا درگذشت.
 

معمارنت این ضایعه را به خانواده، همکاران و جامعه مهندسان معمار و شهر ساز تسلیت می‌گوید.

معماری فردا برای شرایط بحران

معماری فردا برای شرایط بحران
معماری: 

این روزهادر شرایطی که هزاران نفر جان خود را ا ز دست داده و میلیون ها نفر با بیماری ویروس کرونا دست وپنجه نرم می کنند،

گروهی از جهان پیش از کرونا و پس از کرونا می گویند.گروهی هم با اشاره به 80 میلیون نفرکشته شدگان جنگ جهانی دوم یا 50 هزار نفرکشته یک شهرستان در زلزله بم، ظرفیت‌های جامعه بشری برای مقابله با بحران ها را یادآور می شوند. بعضی بر  انتقام طبیعت از شرایط اقتصاد غالب جهان و دخالت های روزافزون در شرایط محیط زیست جهان تاکید دارند و از بروز بحران شدید اقتصادی و بیکاری ورکود پسا کرونا در سطح بحران سال های دهه 1930هشدار می دهند.

پایان نامه سال به انتخاب هیات ژوری «معماران با هم »

معماری: 

معمارنت-بر اساس اطلاعیه« معماران با هم »به عنوان جمعی از معماران که می خواهند با هم وبا همکاری وگفت وگوبین خود ونسل های قبل وبعدشان در سه حوزه آموزش، تمرین وگفتمان تاثیر مثبت داشته باشند برآنند تا از میان پایان نامه هایی که پس از سال ۱۳۹۶ دفاع شده اند پایان نامه سال را به انتخاب هیات زوری انتخاب کنند .در این اطلاعیه امده است :

 

 

فراخوان مسابقه طراحی مفهومی: طراحی فضای انسانی

فراخوان مسابقه طراحی مفهومی: طراحی فضای انسانی
معماری: 
فراخوان مسابقه طراحی مفهومی: طراحی فضای انسانی

بنام یگانه معمار هستی
"طراحی فضای انسانی"

« جریان نوین معماری ایران، که من به آن تعلق دارم تلاش دارد نوعی معماری بیافریند؛ که معماری گذشته این سرزمین کهن را تداوم و تکامل بخشیده؛ بتواند جایگاه خاصی در معماری جهان را به خود اختصاص دهد.»
(زنده یاد مهندس سید هادی میرمیران)