:"پرسه در تارنما هاي ايراني "چهار شنبه در موزه قصر
معمارنت-یکصد و چهل و سومین گفتمان هنر و معماری با عنوان
پرسه در تارنماهای ایرانی
چهارشنبه١٢اذر در باغ موزه قصر برگزار مي باشد.
رسانه های جدید به ویژه اینترنت عرصه هایی تازه در مقابل انسان عصر گشوده است. سازگار بودن اینترنت و قابلیت های آن، این امکان را فراهم آورده که انسان ها بتوانند از طریق صفحه کلید به صفحه کلید (کیبورد – کیبورد) با یکدیگر ارتباط پیدا کنند و تصویر خود را از واقعیت شکل بخشند. استفاده از اینترنت و رجوع به آن به عنوان یک شبکه جهانی، دنیای جدیدی را برای انسان ها فراهم آورده که بسیار متفاوت تر از آن چیزی است که سایر دستاوردهای تکنیکی بشر، همچون خودرو یا هواپیما برای وی به دنبال داشته است. هنگامی که از شهری به شهر دیگر سفر می کنیم، به دنیایی دیگر وارد می شویم اما این ورود ما (به دنیای دیگر) با زمانی که از طریق شبکه جهانی اینترنت به جایی دیگر می رویم، قابل مقایسه نیست.
رسانه ها با نظامی از نشانه های دیداری، نوشتاری و گفتاری، برداشت انسان را تحت تاثیر قرار می دهند. البته این مولفه ها، چه در رسانه های مکتوب، چه در رادیو و تلویزیون بر فهم انسانی از زمان و مکان و همچنین چگونگی استفاده از تصاویر، آواها و حروف، تاثیر عمیق گذاشته اند.
با پیدایش شبکه داده های جهانی یا اینترنت، شرایط پیچیده تر شده و زمان و مکان، تعریفی تازه یافته اند. اینترنت در واقع مکانِ بی مکان است. جایی که انسان ها می توانند گروه های خود را بسازند، پیام بفرستند یا چیزی را معرفی کنند. در این مکان، مرزهای جغرافیایی هیچ معنا و مفهومی ندارد و به همین سبب دشواری ها و مشکلات منطقی زمان و مکان از میان برداشته شده است. همه چیز در تحرک است و همواره این تحرک، شتابی بیشتر می یابد.
شیوه اطلاع رسانی با نظام های ارتباطی مبتنی بر وسائل الکترونیکی، نحوه تفکر ما را درباره ذهنیت تغییر می دهد و دگرگونی مشابهی را نیز در شکل جامعه، وعده می دهد. فرهنگ الکترونیکی ترویج دهنده نگرش به فرد به عنوان هویتی با سازگاری متغیر و به مثابه فرایندی مداوم از شکل گیری چندگانه است و به طرح مساله جامعه ای، ورای جامعه مدرن می پردازد. فرهنگ الکترونیکی، ترویج دهنده نظریاتی است که تمرکزشان بر نقش زبان، در روند تثبیت ذهنیات است.
در یکصد و چهل و سومین گفتمان هنر و معماری که به همت کتابخانه الکترونیکی معماری و هنر برگزار می شود به معرفی تارنماهای ایرانی در حیطه معماری و شهرسازی اختصاص دارد، ضمن شناخت ساختارهای فضای مجازی این رسانه ها، خانم مهندس نوشه منصوری و آقایان مهندس مهرداد بهمنی، یاشار سلطانی، بهروز مرباغی، کارلین عیشونژادیان و فرحان مهذب بلاغی به معرفی چند تارنما (سایت )ی فعال در این زمینه می پردازند که با نمایش فیلم و پرسش و پاسخ همراه است.
زمان: چهارشنبه 12 آذر ماه 1393 از ساعت 15:30 الی 18
مکان: باغ موزه قصر ، خیابان دکتر شریعتی ، خیابان مطهری شرقی
کتاب راس ساعت 15:30 توزیع می گردد.
انجمن مفاخر معماری ایران
www.ammi.ir
- Add new comment
- 1235 reads
- نسخه قابل چاپ
- ارسال به دوستان